Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012

ΣΟΥΣΑΜΕΝΙΕΣ ΚΟΤΟΜΠΟΥΚΙΕΣ ΜΕ ΤΗΓΑΝΗΤΑ STICKS ΚΑΡΟΤΟΥ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ.

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑΜ ΣΟΥΣΑΜΙ

1 KG ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
4 ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΡΟΤΑ
200ΓΡ ΣΟΥΣΑΜΙ
300ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑΔΑ
KETCHUP
ΧΥΜΟ ΑΝΑΝΑ
ΞΙΔΙ
ΜΕΛΙ
ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ

ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ STICKS.ΕΠΕΙΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑΔΑ, ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΒΑΖΟΥΜΕ:  KETCHUP, ΧΥΜΟ ΑΝΑΝΑ, ΞΙΔΙ, ΜΕΛΙ, ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ. ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΣΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΜΑΣ ΚΑΛΑ. ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ ΣΕ STICK ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΑΤΙΖΟΥΜΕ. Σ'ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΣΑΜΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ. ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΣΤΡΑΓΓΙΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑΔΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΣΑΜΑΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΤΙΑ.
Σ'ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΠΟΛ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ Ο ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΤΙΑ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΛΙΚΟΞΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ 250 ML KETCHUP, 150ML XΥΜΟ ΑΝΑΝΑ, 50 ML ΞΙΔΙ 100ΓΡΜ ΜΕΛΙ 100 ML ΝΕΡΟ, ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ. ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ.

# ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑΔΑ ΤΟΥ.

1 σχόλιο: