Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΞΙΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ


ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ

500ΓΡΜ ΞΙΦΙΑΣ ΚΟΜΜΕΝΟΣ ΣΕ ΦΕΤΕΣ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ
1 ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΟΜΕΝΗ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ
1 ΠΡΑΣΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΟΜΕΝΗ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ
2 ΠΡΑΣΣΙΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
ΛΕΜΟΝΙ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΡΙΓΑΝΗ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΑΡΧΙΚΑ ΣΩΤΑΡΕΤΕ  ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ.ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΛΩΝΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΛΑΔΟΚΟΛΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΞΙΦΙΑ. ΤΟΝ ΑΛΟΙΦΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ. ΜΟΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΤΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΞΙΦΙΑ ΚΑΙ ΤΥΛΙΓΕΤΕ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΠΑΚΕΤΑΚΙ.
ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕΣΑ Σ'ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ 180-200 ΒΑΘΟΥΣ ΓΙΑ 25 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΜΕ ΣΑΛΑΤΑ ΕΠΟΧΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου