Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΚΟΛΟΚΥΘΟΣΟΥΠΑ ΒΕΛΟΥΤΕ ΜΕ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ ΚΑΙ ΜΟΥΣ ΑΝΘΟΤΥΡΟΥ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ

600ΓΡΜ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΙΤΡΙΝΗ
1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΡΟΤΟ
1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
1 ΜΙΚΡΗ ΠΑΤΑΤΑ
50 ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
5ΓΡΜ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ
50 ΜL ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΚΟΥΡΚΟΥΜΑΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣ ΑΝΘΟΤΥΡΟΥ
150 ΓΡΜ ΑΝΘΟΤΥΡΟ
150ML ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
85 ΓΡΜ PHILADELPHEIA

ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ.  ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ. ΤΑ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΑΣ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ ΚΑΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ. ΟΤΑΝ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΩΘΕΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ. ΜΕΤΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ.

ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣ, ΧΤΥΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝΤΙΓΥ, ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΣΦΙΧΤΗ, ΚΑΙ Σ'ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΠΟΛ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΜΕ ΤΟ PHILADELPHEIA. ΕΠΕΙΤΑ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΛΟΚΥΘΟΣΟΥΠΑ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου