Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2012

ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΑΛΜΥΡΑ (ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ)


1 ΠΟΤΗΡΙ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΧΥΜΟ ΚΑΡΟΤΟΥ
ΜΙΑ ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
ΜΙΑ ΠΡΕΖΑ ΖΑΧΑΡΗ
ΑΛΕΥΡΙ ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ




ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΚΑΡΟΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΑΣ. ΤΑ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΤΙ ΣΧΗΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΟΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180-200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΣΗ ΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου