Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ


ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ

1ΚΙΛΟ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ
1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΟΝΚΑΣΕ
1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΜΕΝΗ
1/2 ΚΑΥΤΕΡΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ
200ΓΡΜ ΦΕΤΑ
60 ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΡΙΓΑΝΗ
ΖΑΧΑΡΗ

Σ'ΕΝΑ ΒΑΘΥ ΣΚΕΥΟΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ  ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ. ΕΠΕΙΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ. ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΤΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ 1-2 ΛΕΠΤΑ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΟΝΚΑΣΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ 1 1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ,
ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΜΑΣ, ΛΙΓΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙΘ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΕΤΑ ΤΡΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ, ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΝΙΩΣΕΙ Η ΦΕΤΑ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ.

2 σχόλια:

  1. αγαπώ γαρίδες!!! τελεια συνταγή! Επειδή τελευταία τις σερβίρω σαν ορεκτικό με ουζάκι, φρυγανίζω τοστιμο στο τηγάνι και το κόβω σε 4 κομματια με τις γαριδούλεπανω! ετσι ουτε πιρούνι δεν χρειάζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή