Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012

ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΧΕΛΙΔΟΝΟΨΑΡΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΠΟΤΗΡΙ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ                                            

800ΓΡΜ ΧΕΛΙΔΟΝΟΨΑΡΑ
2 ΜΕΤΡΙΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ
2 ΜΕΤΡΙΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
2 ΜΕΤΡΙΑ ΚΑΡΟΤΑ
ΛΙΓΟ ΣΕΛΙΝΟ
ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ,
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΦΥΣΙΚΟ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ. ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ, ΕΠΕΙΤΑ ΤΑ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ  ΖΩΜΟ. ΤΑ ΞΕΚΟΚΚΑΛΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΟΚΑΛΑ.
 ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΑΣ. ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΝΑ ΣΩΤΑΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΩΜΟ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΧΥΛΩΣΕΙ Η ΣΟΥΠΑ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΨΑΡΙΑ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΗ. Η ΣΟΥΠΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ!

Υ.Γ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΩ ΕΝΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου