Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΧΑΛΒΑΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟΣ ΜΕ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ



1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΗΛΙΑΕΛΑΙΟ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΧΟΝΤΡΟ
4 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ
1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΖΑΧΑΡΗΖΑΧΑΡΗ
2 ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ
3 ΞΥΛΑΚΙΑ ΚΑΝΕΛΑΣ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΦΡΕΣΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ
8 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΗΛΟΞΙΔΟ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΛΕΜΟΝΙ

ΑΡΧΙΚΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΔΥΟ ΣΚΕΥΗ, ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ  ΚΑΙ ΚΑΒΟΥΡΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΚΟΥΡΟ ΚΑΣΤΑΝΟ ΧΡΩΜΑ. ΣΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΝΕΛΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΙ ΒΡΑΣΗ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΤΙΑ. ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΑ ΞΥΛΑΚΙΑ ΚΑΝΕΛΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙ ΠΗΧΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΑ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ. ΤΑ ΑΦΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΦΟΡΜΕΣ ΤΙΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ, ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΚΟΥΡΟ ΚΑΣΤΑΝΟ ΧΡΩΜΑ. ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΞΙΔΙ. ΕΠΕΙΤΑ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ 1 ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΛΒΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου