Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΑΤΙΚΙ ΔΟΜΟΚΟΥ, ΞΕΡΟΨΗΜΕΝΟ ΧΑΜΟΝ ΣΕΡΡΑΝΟ  ΚΑΙ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ ΣΥΚΟΥ

ΓΑΛΛΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ (ΠΛΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΗ)
ΛΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΗ (ΠΛΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΗ)
4-5 ΦΕΤΕΣΧΑΜΟΝ ΣΕΡΡΑΝΟ Η ΠΡΟΣΟΥΤΟ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ
ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΣΕ ΛΕΠΤΕΣ ΡΟΔΕΛΕΣ
160ΓΡΜ ΚΑΤΙΚΙ ΔΟΜΟΚΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ
1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΞΙΔΙ BALSAMIKO
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΣΥΚΟ
ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ, ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΜΟΙΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ

ΚΟΒΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΣΑΛΑΤΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΑΛΑΤΙΕΡΑ. ΨΗΝΟΥΜΕ Σ'ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ ΤΟ ΧΑΜΟΝ Η ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΞΕΡΟΨΗΘΕΙ ΤΟ ΕΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΤΑ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΙΚΙ ΔΟΜΟΚΟΥ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ ΚΑΙ ΑΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου