ΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΒΟΥΒΑΛΙΣΙΟΣ ΚΑΒΟΥΡΜΑΣ ΜΕ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΑΥΤΕΡΟ ΜΠΟΥΚΟΒΟ
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
300ΓΡΜ ΚΑΒΟΥΡΜΑΣ
5 ΑΥΓΑ
5 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ
20 ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΜΠΟΥΚΟΒΟ ΚΑΥΤΕΡΟ
ΑΛΑΤΙ
20 ML ΚΡΑΣΙ ΓΙΑ ΣΒΗΣΙΜΟ
ΑΡΧΙΚΑ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΒΟΥΡΜΑ, ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΨΕΙ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ. ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΤΑΡΙΣΜΑ. ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΞΥΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ. Σ'ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΤΑΣ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΟΒΟ. ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ, ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ.
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
300ΓΡΜ ΚΑΒΟΥΡΜΑΣ
5 ΑΥΓΑ
5 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ
20 ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΜΠΟΥΚΟΒΟ ΚΑΥΤΕΡΟ
ΑΛΑΤΙ
20 ML ΚΡΑΣΙ ΓΙΑ ΣΒΗΣΙΜΟ
ΑΡΧΙΚΑ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΒΟΥΡΜΑ, ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΨΕΙ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ. ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΤΑΡΙΣΜΑ. ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΞΥΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ. Σ'ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΤΑΣ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΟΒΟ. ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ, ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου