Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2012

ΠΟΛΥΣΠΟΡΕΣ ΤΥΡΟΚΡΟΚΕΤΕΣ (ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 25 ΤΕΜΑΧΙΑ)



200γρμ ΦΕΤΑ ΤΡΙΜΕΝΗ
150γρμ GOUDA ΤΡΙΜΕΝΟ
150γρμ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΤΡΙΜΕΝΟ
90γρμ ΑΛΕΥΡΙ
2 ΑΥΓΑ
2 Κ.ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
80γρμ ΗΛΙΟΣΠΟΡΟΥΣ
50γρμ ΠΑΠΑΡΟΥΝΟΣΠΟΡΟΥΣ
80γρμ ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟ
80γρμ ΣΟΥΣΑΜΙ

ΘΑ ΧΡΕΑΣΤΟΥΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΥΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΙΣΗ) ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΡΟΚΕΤΩΝ.


Σ'ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΩΛ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΟΥΝ ΚΑΛΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ. ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΖΥΜΩΜΑ.
ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΦΙΞΕΙ. ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΤΙΣ ΒΟΥΤΑΜΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ. ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΡΟΦΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου