Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Κρέπες γεμιστές με σάλτσα φέτας και φιλέτο αμυγδάλου


Κρέπες γεμιστές με σάλτσα φέτας και φιλέτο αμυγδάλουΥλικά για 2 άτομα


• έτοιμο μείγμα για κρέπες
• 2- 3 φρέσκα μανιτάρια
• ½ ματσάκι κόλιανδρο
• ½ σκελίδα σκόρδου
• αλάτι
• πιπέρι
• ελαιόλαδο
• λευκό κρασί
• φιλέτο αμυγδάλου
Για τη σάλτσα
• 200 γρ. τυρί φέτα
• 350 ml. κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
1. Φτιάχνουμε τις κρέπες στις ειδικές εστίες ή σε αντικολλητικό τηγάνι.
2. Βάζουμε λίγο λάδι να κάψει και σοτάρουμε τα μανιτάρια ψιλοκομμένα. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και το σκόρδο πολτοποιημένο. Σοτάρουμε και σβήνουμε με το κρασί. Αφού εξατμιστεί, ρίχνουμε τον ψιλοκομμένο κόλιανδρο.
3. Στο μεταξύ, ετοιμάζουμε τη σάλτσα φέτας. Δίνουμε στην κρέμα γάλακτος μία βράση και προσθέτουμε την φέτα τριμμένη. Κατεβάζουμε από τη φωτιά μόλις πάρει ρευστή μορφή.
4. Γεμίζουμε τις κρέπες με τα μαγειρεμένα μανιτάρια και τις τυλίγουμε.
5. Περιχύνουμε με τη σάλτσα φέτας, πασπαλίζουμε με φιλέτο αμυγδάλου και σερβίρουμε ως ένα νόστιμο κρύο ορεκτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου