Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ TIP ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...


ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΤΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΚΟΡΔΟΛΑΔΟ. ΔΙΝΕΙ ΕΞΙΣΟΥ ΩΡΑΙΑ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑ.
ΑΠΛΑ ΛΙΩΣΤΕ 2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΕΣΑ ΣΚΟΡΔΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΕΣ ΓΙΑ 1 24ΩΡΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΑΔΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου