Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

CHEESECAKE ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ


1 1/2 ΠΑΚΕΤΟ ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ DIGESTIVE
ΜΙΣΟ ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ
500 ΓΡΜ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ(ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ, PHILADELPHIA)
1 ΚΟΥΤΙ ΓΑΛΑ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ

ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕΤ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΕΤΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑΣ Η ΤΣΕΡΚΙ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 23 ΕΚ. ΤΟ ΠΙΕΖΕΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ.
Σ' ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΛ ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΕ ΤΟ PHLADELPHIA ΜΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΦΡΑΤΕΨΟΥΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΥΡΙΟΥ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ CHEESECAKE ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4 ΩΡΕΣ.
ΟΤΑΝ ΠΗΞΕΙ, ΑΠΛΩΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου