Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ 

ΤΑ ΚΕΡΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ ΤΩΝ ΤΣΙΓΑΡΩΝ. ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ, ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΓΥΡΑ.
  • ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΡΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ Η ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ.
  • ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ, ΑΝΑΨΤΕ ΚΑΙ ΣΒΗΣΤΕ ΤΑ ΚΕΡΙΑ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΑΒΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ, ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΠΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ ΦΥΤΙΛΙΟΥ.
  • ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΚΕΡΙΑ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΗΡΟΠΗΓΙΑ.Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΗΡΟΠΗΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΗΜΙΣΥ Η ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΟΥ ΥΨΟΥΣ ΤΩΝ ΚΕΡΙΩΝ.
  • ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΙΩΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΚΕΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ Η ΜΑΛΛΟΝ...ΔΥΟ!!!ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ Η ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΣΕ ΔΥΝΑΤΟ ΑΛΑΤΟΝΕΡΟ(1ΧΟΥΦΤΑ ΑΛΑΤΙ ΣΕ 1 1/2 ΛΙΤΡΟ ΝΕΡΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου