Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2012

ΤΡΥΦΕΡΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΦΙΛΕΤΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΑ, ΣΑΛΤΣΑ ΛΩΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΡΕ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑΣ.


ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ

4 ΤΕΜΑΧΙΑ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ
500 ΓΡΜ ΚΑΣΤΑΝΑ
200ΓΡΜ ΦΡΕΣΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΛΩΤΟΥ
2 ΛΩΤΟΥΣ ΩΡΙΜΟΥΣ
1 ΜΕΤΡΙΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΜΕΛΙ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΡΕ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑΣ
1 ΚΙΛΟ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΕΣ
200 ML ΓΑΛΑ
150ΓΡΜ ΦΡΕΣΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ
200ΓΡΜ ΜΠΕΙΚΟΝ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

ΑΡΧΙΚΑ ΤΡΥΠΑΜΕ ΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ Μ'ΕΝΑ ΜΑΚΡΥ ΜΑΧΑΙΡΙ.ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΚΑΙ ΜΑΥΤΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ. ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ, ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΤΕΙ. ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ Σ'ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ, ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ. ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 40 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΡΕ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑΣ
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥΡΕ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ. ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΠΟΥΡΕ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΛΩΤΟΥ.
 ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ. ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ Σ'ΕΝΑ ΜΠΟΛ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ  ΚΑΙ ΤΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΜΕ ΝΑ ΠΙΡΟΥΝΙ ΤΑ ΠΑΤΑΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΜΟΙΓΕΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ.

ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΚΟΒΩΝΤΑΣ ΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ, ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΛΩΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ ΤΟΝ ΠΟΥΡΕ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου