Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2012

ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ


ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 20 ΚΟΜΜΑΤΙΑ

1//4 ΦΛΥΤΖΑΝΙΟΥ ΚΑΙ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙ LIGHT
1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
1 ΑΣΠΡΑΔΙ ΑΥΓΟΥ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΚΟΝΙΑΚ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ

ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ, ΤΟ ΚΡΕΜΩΔΕΣ ΤΥΡΙ ΚΑΙ 3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΧΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ, ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ, ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΗ.
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 10 ΛΕΠΤΑ.ΑΝ Η ΖΥΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΩΔΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΛΕΥΡΙ ΑΚΟΜΗ. Η ΖΥΜΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΩΔΕΣ.
ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΛΑΦΡΑ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΔΙΣΚΟ ΜΕ ΠΑΧΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 1,5 ΕΚ. ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΚΟΥΠ ΠΑΤ ΜΠΙΣΚΟΤΩΝ Η ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ.ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 25-30 ΛΕΠΤΑ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΧΝΗ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου