Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΜΟΥΣ ΠΡΑΛΙΝΑΣ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ ΜΕ ΝΙΦΑΔΕΣ ΜΑΥΡΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΜΠΙΣΚΟΤΑ OREO







(ΓΙΑ 10 ΑΤΟΜΑ)
400 ML ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ (ΖΩΙΚΗ ΟΧΙ ΦΥΤΙΚΗ)
300ΓΡΜ ΠΡΑΛΙΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ(ΜΕΡΕΝΤΑ,ΝΟΥΤΕΛΑ ΚΤΛ)
230 ΓΡΜ PHILADELPHEIA
4 ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ
100 ΓΡΜ ΒΟΥΤΥΡΟ

Σ'ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΛΙΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ PHILADELPHEIA. Σ'ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΟΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝΤΙΓΥ. ΕΠΕΙΤΑ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΜΟΙΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΛΑ.Σ'ΕΝΑ ΒΑΘΥ ΠΙΑΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΝ. ΕΠΕΙΤΑ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ. ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ.
ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΘΡΥΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΛΙΩΝΟΥΜΕ  ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ. ΟΤΑΝ ΛΙΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΘΡΥΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟ ΤΣΕΡΚΙ Η ΣΤΟ ΤΑΠΕΡ. ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΕΠΑΝΩ ΤΗΝ ΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΙΦΑΔΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ. ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ. ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου