Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΜΠΑΛΟΥ 
ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΕΣ. ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΕΣ

200ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΛΕΜΟΝΙ
300 ML ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
90 ΓΡΜ ΦΡΕΣΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ

ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΤΙΑ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΤΟ ΧΥΜΟ ΤΟΥ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ Η ΖΑΧΑΡΗ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑ. ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΡΟ ΞΑΝΘΟ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Σ'ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΗΓΑΝΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 2-3 ΛΕΠΤΑ, ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΥΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΟΜΟΙΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΕΙ. ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΛΙΓΑΚΙ, ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΓΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ Η ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10 ΒΑΘΜΩΝ.

1)ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΗΝ ΚΑΕΙΤΕ
2)ΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΛΙΓΗ,ΛΙΓΗ
3)ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΑ ΤΗΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΚΡΙΣΕΙ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου