Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012

ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΜΕ ΠΕΣΤΟ ΛΙΑΣΤΗΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΟΤΥΡΟ


ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 5 ΑΤΟΜΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΙΦΤΕΚΙ
 6ΟΟΓΡΜ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΙΜΑ
400 ΓΡΜ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΙΜΑ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΑΛΑΤΙ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΠΙΠΕΡΙ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΡΙΓΑΝΗ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
ΕΝΑ ΜΕΤΡΙΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
1 ΑΥΓΟ
5 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
180 ΓΡΜ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΦΡΥΓΑΝΙΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΣΤΟ ΛΙΑΣΤΗΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
200 ΓΡΜ ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΝΤΕΣ
5 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
5 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΤΡΙΜΕΝΟ ΚΑΡΥΔΙ

150 ΓΡΜ ΑΝΘΟΤΥΡΟ


Σ'ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΜΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ. ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΤΟ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ Σ'ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ , ΕΠΕΙΤΑ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΑΣ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΖΥΜΩΜΑ. ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ.ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΧΑΡΑ Η ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 35 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.
 ΓΙΑ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΣΤΟ ΛΙΑΣΤΗΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΛΑ.
ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΑΠΛΩΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΛΙΑΣΤΗΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΝΘΟΤΥΡΟ.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου