Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012

ΨΩΜΙ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ



250ML ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ
50 ML ΓΑΛΑ ΧΛΙΑΡΟ
8ΓΡΜ ΜΑΓΙΑ ΦΡΕΣΚΙΑ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΣΟΥΣΑΜΙ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟΥΣ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΗΛΙΟΣΠΟΡΟΥΣ
250 ΓΡΜ ΑΛΕΥΡΙ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
65 ΓΡΜ ΜΕΙΓΜΑ ΑΛΕΥΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
1 ΚΟΥΤΑΛΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ
1 ΚΟΥΤΑΛΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΖΑΧΑΡΗ

ΡΙΧΝΟΥΜΕ Σ'ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΤΟ ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ, ΤΟ ΓΑΛΑ, ΤΗΝ ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ, ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ. ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΗ ΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΚΕΙΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΠΕΤΣΕΤΑ. ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΖΕΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ,ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΠΛΑΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ.
ΨΕΚΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΟ ΣΤΟΥΣ 220 ΓΙΑ 25-30 ΛΕΠΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου