Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ΜΠΡΑΟΥΝΙΣ ΜΕ ΛΙΚΕΡ ΠΙΚΡΑΜΥΓΔΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ



ΥΛΙΚΑ 24ΜΕΡΙΔΕΣ
1KG ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
280ΓΡΜ ΒΟΥΤΥΡΟ
380ΓΡΜ ΖΑΧΑΡΗ
12 ΑΥΓΑ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
100ΓΡΜ ΑΛΕΥΡΙ
100ML ΛΙΚΕΡ ΠΙΚΡΑΜΥΓΔΑΛΟ
ΕΝΑ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΛΕΥΚΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ ΛΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ. Σ'ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΠΟΛ ΧΤΥΠΑΣ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ. ΟΤΑΝ ΛΙΩΣΕΙ Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ, ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΚΑΛΑ  ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ, ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΙΚΕΡ ΠΙΚΡΑΜΥΓΔΑΛΟ ΚΑΙ Τ
ΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ.
ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΕ ΤΑΨΙ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΤΥΡΩΝΕΤΕ ΕΛΑΦΡΩΣ.ΨΗΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΓΙΑ 25 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.
ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΠΑΓΩΤΟ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου