Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012

ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 20ΚΟΜΜΑΤΙΑ
125ΓΡΜΒΟΥΤΥΡΟ
125ΓΡΜ ΖΑΧΑΡΗ
200ΓΡΜ ΑΛΕΥΡΙ
1 ΑΥΓΟ
1ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
ΧΥΜΟΣ ΚΑΙ ΞΥΣΜΑ 1 ΛΕΜΟΝΙΟΥ
ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΒΟΥΤΥΡΟ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΓΑΛΑ
4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΚΑΟ ΣΚΟΝΗ

ΜΕΣΑ Σ'ΈΝΑ ΜΠΟΛ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ. ΜΟΛΙΣ ΑΦΡΑΤΕΨΟΥΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ. Σ'ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΠΟΛ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ. ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ. ΑΦΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΨΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΛΕΠΤΑ ΚΟΛΥΛΟΥΡΑΚΙΑ. Η ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΗ ΠΑΧΟΥΣ 0,5 CM ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΥΠ ΠΑΤ. ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΜΑΡΙΝΑ Η ΤΑΨΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΡΩΣΕΙ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ. ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 20-25 ΛΕΠΤΑ .
ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ, ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ, ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΜΟΙΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ. ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΛΑ.
ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΣΑ. ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΧΝΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου