ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
1 KG ΑΡΑΚΑ
2 ΜΙΚΡΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΟΜΕΝΕΣ ΣΕ ΜΕΤΡΙΟΥΣ ΚΥΒΟΥΣ
2 ΜΙΚΡΑ ΚΑΡΟΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΦΕΤΕΣ
2 ΜΕΤΡΙΑ ΚΡΕΜΜΜΥΔΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
3/4 ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΟΝΚΑΣΕ Η ΦΡΕΣΚΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ
ΑΝΗΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΖΑΧΑΡΗ
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΨΕΙ ΛΙΓΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΝΑ ΣΩΤΑΡΙΣΤΕΙ. ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΤΑΡΙΣΜΑ. ΑΦΟΥ ΣΩΤΑΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ. ΤΕΛΟΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΤΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΡΑΚΑΣ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΙΓΟΒΡΑΣΕΙ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 35 ΛΕΠΤΑ.
1 KG ΑΡΑΚΑ
2 ΜΙΚΡΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΟΜΕΝΕΣ ΣΕ ΜΕΤΡΙΟΥΣ ΚΥΒΟΥΣ
2 ΜΙΚΡΑ ΚΑΡΟΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΦΕΤΕΣ
2 ΜΕΤΡΙΑ ΚΡΕΜΜΜΥΔΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
3/4 ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΟΝΚΑΣΕ Η ΦΡΕΣΚΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ
ΑΝΗΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΖΑΧΑΡΗ
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΨΕΙ ΛΙΓΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΝΑ ΣΩΤΑΡΙΣΤΕΙ. ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΤΑΡΙΣΜΑ. ΑΦΟΥ ΣΩΤΑΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ. ΤΕΛΟΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΤΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΡΑΚΑΣ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΙΓΟΒΡΑΣΕΙ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 35 ΛΕΠΤΑ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου