ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
3 ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ
1 ΜΕΤΡΙΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟ
1/2 ΛΙΤΡΟ ΠΟΛΤΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
150 ΓΡΜ ΤΡΙΜΕΝΗ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ
ΑΛΑΤΙ
ΜΑΥΡΟ ΠΙΠΕΡΙ
ΡΙΓΑΝΗ
ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ
ΖΑΧΑΡΗ
ΑΡΧΙΚΑ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΒΟΥΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ.
Σ'ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΤΟ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΤΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ, ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ Τ'ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΓΙΑ 7-8 ΛΕΠΤΑ. ΕΠΕΙΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΙΑ ΕΝΤΟΝΗ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΛΑΤΙΖΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΩΣ. ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ Σ'ΕΝΑ ΠΗΛΙΝΟ ΣΚΕΥΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΤΗΝ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΚΑΙ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΡΙΓΑΝΗ. ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 230 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 7-8 ΛΕΠΤΑ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου