ΥΛΙΚΑ
½ κιλό φύλλα κρούστας
200gr γιαούρτι
στραγγιστό
1 μπέϊκιν πάουντερ
1 κούπα ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο
2 βανίλιες
ξύσμα από 3 πορτοκάλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στρώνουμε 2 φύλλα κρούστας σε ένα
ταψί και τα υπόλοιπα τα βάζουμε από πάνω «ζαρωμένα». Χτυπάμε με το μίξερ όλα τα
υλικά μαζί και τα ρίχνουμε από πάνω. Ψήνουμε στους 180ο για περίπου
45΄.
ΣΙΡΟΠΙ
1 κούπα νερό
1 κούπα ζάχαρη
-Το καλοκαίρι σερβίρετε με μια μπάλα
παγωτού-
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου